Reuzen (De)

3. Bora en Leap

Lylian, Russocd ../

Uitvoering

Omschrijving

Een reuzeleuke avonturenreeks voor jong, en oud!

De wereld weet intussen dat de Reuzen bestaan. Door voor de camera’s te vechten, hebben Alyphar, Adryel en Yrso getoond hoe onmetelijk sterk ze zijn. De bevolking en grote instellingen zijn verrukt en ongerust tegelijk: kan je die vreemde schepsels echt onder controle houden? Colin Crossland wil bewijzen dat hij de enige is die dat kan en hij probeert de publieke opinie tegen Erin en Siegfried te keren.

Op hetzelfde ogenblik, in Cambodja, beweert Leap dat ze kan praten met stenen. Haar tweelingbroer, Bora, denkt dat het een verzinsel is om even aan hun zware dagelijkse leven te ontsnappen. Maar op een dag maakt hij ook kennis met Kyma, een Reuzin van steen en het geheugen van de wereld. Het verzinsel blijkt werkelijkheid, maar in plaats van de tweeling dichter bij elkaar te brengen, zet het net hun verschillend karakter in de verf…

De Reuzen veroveren stilaan de wereld, van Schotland over Duitsland tot Cambodja… en scenarist Lylian weet voor De Reuzen telkens een tekenaar te strikken die de flitsende, indrukwekkende tekenstijl in de vingers heeft. Zo is deel 3 visueel weer een topper, met in de hoofdrol een Reuzin van steen… getekend door Luisa Russo, terwijl de cover van de hand van Mobidic is.

Uitvoering:
Hardcover
Genre(s):
Schrijver(s):
Lylian
Tekenaar(s):
Russo
Bladzijden: 48 blz.
ISBN:
978-94-6394-443-4
Verschijningsdatum:
2022