Corbeyran

Geboren in 1964, lijkt deze scenarist geboren te zijn voor zijn vak. Sinds hij op zijn 26ste debuteerde, is hij niet meer weg te slaan uit de stripwereld. Steeds weer zichzelf opnieuw uitvindend, schreef hij thrillers als De Zang van de Vampiers (waarvan hij het universum uitbreidde naar De Meesters van het Spel en De Clan van de Draak), Science Fiction als De Regelaar en fantasy als het nog onvertaalde Archipel.

Veelpubliceerder Corbeyran presenteerde in 2006 bij Delcourt zijn recentste hersenkronkel. Een thriller in 6 delen, real-time te volgen door het hoge uitgaveritme. Uitgeverij Daedalus brengt in 2007 De Wet van de 12 Tafelen naar de nederlandstalige stripliefhebber.

Defali

Deze in 1972 geboren tekenaar leerde de strip kennen door Thorgal, Aquablue en Het Kristallen Zwaard. Na een tijdje als fotograveur gewerkt te hebben, stort hij zich voledig op het tekenen. Voor Uitgeverij Soleil tekent hij De Weerwolven.

Na zijn ontmoeting met Corbeyran beginnen ze samen aan een serie te werken. Het eerste deel van Asphodèle verschijnt in 2003 in Frankrijk. Van de 4 delen die bij Delcourt verschenen, zijn er enkele vertaald in het Nederlands. Van hun volgende ambitieuze project, De Wet van de 12 Tafelen, verschenen alle zes de albums in 2006 bij Delcourt. Uitgeverij Daedalus is trots deze serie in 2007 aan het publiek voor te stellen.