Stripbeurs Sint-Truiden 12 november 2023

-

Naar goede gewoonte zijn we ook dit jaar weer aanwezig op de stripbeurs in Sint-Truiden, op 12 november. De stripbeurs vindt plaats in Zaal Rvue van Hotel Stayen.

Ook voor deze editie brengen we een aantal tekenaars mee, te beginnen met Rafaël Morales, de tekenaar van De farao's van Alexandrië, dat wij uitgaven in een integrale uitgave en in drie afzonderlijke delen. Een preview van die reeks vind je hier. Ken je het verhaal van Hotep, de hogepriester van Amon, nog niet? Je vindt hier en daar nog wel een exemplaar van de individuele delen. Voor de integrale uitgave zal je goed moeten zoeken.

Daarnaast schuift ook Dragan Paunovic aan de signeertafel aan. Paunovic nam de tekeningen voor zijn rekening van Kahina, een verhaal over een Berberse prinses uit onze collectie Bloedkoninginnen. Benieuwd naar zijn tekeningen? Je vindt hier een preview van het album. 

Tot slot hebben we ook Olivier Martin uitgenodigd, de tekenaar van De onzichtbare oorlog, de spionagethriller over de CIA en de KGB, die na de Tweede Wereldoorlog naziwetenschappers voor hun zaak proberen te winnen. Een preview van deel één vind je hier. Nog niet helemaal overtuigd? Check dan de website van Striptip! voor hun bespreking in "De Strip Speeddates van augustus", via deze link.

Genoeg redenen om even langs te komen op de stripbeurs in Sint-Truiden en een tekening te scoren van één van de aanwezige tekenaars! Tot dan?

 

affiche Stripbeurs Sint-Truiden