De Meester-Inquisiteurs

09.01.2023

In 1150 komt er een einde aan de Chaos die OscitaniΓ« duizend jaar lang heeft geteisterd. Om de wet te handhaven en te strijden tegen de misdaad richten de magiΓ«rs een orde op: de orde van de Meester-Inquisiteurs. 𝐷𝑒 π‘€π‘’π‘’π‘ π‘‘π‘’π‘Ÿ-πΌπ‘›π‘žπ‘’π‘–π‘ π‘–π‘‘π‘’π‘’π‘Ÿπ‘  is een conceptreeks van Jean-Luc Istin, de man achter de landen van Arran, maar ook de bedenker van die andere conceptreeks,Β π΄π‘›π‘‘π‘Ÿπ‘œπ‘–Μˆπ‘‘π‘’π‘›.

In elk deel van 𝐷𝑒 π‘€π‘’π‘’π‘ π‘‘π‘’π‘Ÿ-πΌπ‘›π‘žπ‘’π‘–π‘ π‘–π‘‘π‘’π‘’π‘Ÿπ‘  staat een andere Meester-Inquisiteur centraal. Ze hebben allemaal hun eigen magische krachten en tekortkomingen – enkele van de Meester-Inquisiteurs zijn opvliegend, asociaal of verwaand – maar allemaal hebben ze maar één missie: de handhaving van de vrede in OscitaniΓ« en het voeren van een hardhandige Inquisitie. Elk van de Meester-Inquisiteurs beschikt bovendien over een zwaard van gerechtigheid, een wapen waarin runen staan gegrift die ervoor zorgen dat ze er geen onschuldigen mee kunnen verwonden.

De Meester-Inquisiteurs, strijders voor gerechtigheid, wrekers of verwaande egoΓ―sten? Je ontdekt het in het mysterieuze OscitaniΓ«, al 11 delen lang. Ontdek het nieuwste deel hier.

cover Meester-Inquisiteurs 11