Spyder

1. Chinese schimmen

Latour, Mr.Fabcd ../

Uitvoering

Omschrijving

HET UNIVERSUM

2019. Sinds zijn komst, zeven jaar geleden, bedekt een buitenaards schip Hong Kong met een permanente nacht. Dankzij de vierentwintig reuzenringen die onder het schip kwamen, kunnen duizenden reizigers zich elke dag om middernacht teleporteren naar de grote steden ter wereld, waar gelijkaardige ringen verschenen. Hong Kong is een erg strategische zone geworden, de draaischijf van alle fantasieën, trafieken en internationale belangen.

DE HELD

Jonah Bao, Maori van geboorte, Chinees door adoptie, werd door zijn vader opgeleid om een agent te worden van de Guoanbu, de Chinese inlichtingendienst.
Nu staat Jonah aan het hoofd van een elite-eenheid, de HK3, belast met de ringen. Jonah wordt midden in de genadeloze strijd gegooid tussen spionnen van over de hele wereld en krijgt opdracht zijn voortvluchtige vader te arresteren, een verrader, gezocht omdat hij het best bewaarde en meest intieme geheim van deze stad, dat van het schip, had benaderd.

CHINESE SCHIMMEN

Jonah Bao en zijn team volgen het spoor van kapitein Cassel, een Franse agent van de DGSE met een opmerkelijke staat van dienst, die een uur voordien in een Parijs hospitaal het hart van de president stal voor zijn herinplanting. Ze hebben zestien uur om te begrijpen waarom de CIA ook geïnteresseerd is in dat kostbare orgaan. Het hart heeft zijn redenen die het staatsbelang niet kent...

Vierdelige actiethriller die zich afspeelt in de nabije toekomst.

Uitvoering:
Hardcover
Schrijver(s):
Latour
Tekenaar(s):
Mr.Fab
ISBN:
978-90-88-102-73-8
Verschijningsdatum:
2012