Mandragora

2. De duistere kant

Cordurié, Santuccicd ../

Uitvoering

Omschrijving

1892.
De Fathers of Realms. Dat is de naam van een geheim broederschap dat zich opdringt als het machtigste genootschap in het Victoriaanse Engeland. Sinds de demonen het kozen om een permanente brug te creëren tussen de aardse wereld en die van hen, heeft het een onbetwistbare autoriteit over de Occulte Orden. Onbetwistbaar, maar wel betwist. Want er zijn erg benijde privileges en de handel met de demonen is erg in trek.

Lynn Redstone is de gewapende hand van de Fathers. Zij voert opdrachten uit waarin zij alleen kan slagen met haar uitzonderlijke talenten. Ze moet ook tegen aanvallen van razernij vechten die zo erg zijn dat ze haar de waanzin in sleuren. Wanneer het verraad van een van de leden van de Fathers tot een openlijke oppositie leidt van de Orden, gaat de jonge vrouw, in weerwil van zichzelf, op zoek naar haar afkomst…

Kan ze het kwaad overwinnen dat haar opvreet? Is dat nog wel mogelijk?

Eens duidelijk werd dat zij de Mandragora is, een hybride half-mens, half-demon, kon ze alleen nog op de steun rekenen van Marcellus Gunderson om aan haar lot te ontsnappen.

 

 

 

 

Uitvoering:
Hardcover
Schrijver(s):
Cordurié
Tekenaar(s):
Santucci
Bladzijden: 48 blz.
ISBN:
978-90-88106-19-4
Verschijningsdatum:
2015