Meester-inquisiteurs (De)

8. Synillia

Cordurié, Bonetticd ../

Uitvoering

Omschrijving

 

1150. De Chaos, de oorlog die de hemel van Oscitanië duizend jaar rood heeft gekleurd, is voorbij. Nu de gevechten bedaren, steekt de misdaad zijn smerige kop weer op. Moord, afpersing, diefstal, ontucht… Om de wet te handhaven en de misdaad te bestrijden, hebben de Wijzen een Orde in het leven geroepen: de Meester-Inquisiteurs. Een stel rauwe strijders met elk een (magische) kracht.

De Inquisitie heeft veel aan kracht ingeboet na het verraad van de keizerin en de verandering zet zich voort... Voor het eerst mag een niet-magiër een onderzoek uitvoeren voor de Orde. In het klooster van Kandvost zijn geestelijken vermoord. Meester-Inquisiteur Synillia trekt op onderzoek uit. Ze heeft dan wel geen magische krachten, maar ze is enorm intelligent en zeer bedreven met het zwaard. Bovendien staat Eldeween voortdurend aan haar zijde, samen met die elf vormt ze een efficiënt duo. En efficiëntie is van belang... ze staan tegenover een te duchten tegenstander die wachtte op hun komst om een dodelijke vossenjacht op te zetten...

Treed binnen in de duistere wereld van de meester-inquisiteurs, meedogenloze strijders tegen het kwaad!

Een conceptreeks van Jean-Luc Istin, de man achter de Elfen uit de Landen van Arran! Elk verhaal is een nieuwe schakel in het beklijvende universum van de meester-inquisiteurs.

Uitvoering:
Softcover
Genre(s):
Schrijver(s):
Cordurié
Tekenaar(s):
Bonetti
Bladzijden: 52 blz.
ISBN:
978-94-639-4079-5
Verschijningsdatum:
2020